Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

Όροι & Προϋποθέσεις

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΕΛΜΑΡ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜATEE). ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (Π.Χ. ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ).

Η ΒΕΛΜΑΡ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜATEE) είναι εταιρεία νομίμως λειτουργούσα στην Ελλάδα με έδρα στην Κ. Κηφισιά , Οδός Βιλτανιώτη 31, 145 64. Διανέμουμε οχήματα FORD , OPEL, SEAT, VOLVO, FIAT, FIAT LCV, ABARTH, ALFA ROMEO, BMW, MINI, BMW MOTORRAD, HYUNDAI & KIA και ανταλλακτικά και προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.

Με την πρόσβαση σας στην παρούσα ιστοσελίδα συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους κατά την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Οι επικεφαλίδες έχουν τεθεί για διευκόλυνση και μόνο.

Χρήση / Σύνδεση με άλλους δικτυακούς τόπους:

1. Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα για προσωπική σας μη εμπορική χρήση.

2. Η παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει την δυνατότητα σύνδεσης (LINKS) με άλλους δικτυακούς τόπους, και σε περίπτωση επιλογής των συνδέσεων αυτών από εσάς, θα εξέλθετε από την παρούσα ιστοσελίδα και θα εισέλθετε στην ιστοσελίδα τρίτου. Δεν ελέγχουμε τους διαδικτυακούς αυτούς τόπους και δεν παρέχουμε οποιαδήποτε εγγύηση ως προς την ακρίβεια, πληρότητα ή επάρκεια οποιαδήποτε πληροφορίας ή προϊόντων που εκτίθενται στις ιστοσελίδες αυτές, ούτε αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ευθύνη για τις ιστοσελίδες αυτές. Η δυνατότητα αυτή σύνδεσης (LINKS) παρέχεται για την πληροφόρηση και διευκόλυνσή σας και μόνο και δεν αποτελεί προώθηση ή διαφήμιση οποιουδήποτε προϊόντος, εταιρείας ή υπηρεσίες που περιγράφεται. Παρομοίως, η παρουσία διαφήμισης τρίτων στην παρούσα ιστοσελίδα δεν αποτελεί σύσταση ή εγγύηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών αυτών.

3. Δεν επιτρέπεται η δημιουργία δυνατότητας σύνδεσης (LINKS) με την παρούσα ιστοσελίδα χωρίς την ρητή έγγραφη άδειά μας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε απόπειρα παρέμβασης στην λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά η μετάδοση αλλοιωμένων πληροφοριών ή ιών.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας:

4. Κάθε πληροφορία, κείμενο, εικόνα και παρουσίαση που εκτίθεται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της ΒΕΛΜΑΡ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE) εκτός από αυτά τα οποία ανήκουν στην εταιρεία FCA Greece A.E. και άλλες εταιρείες του Ομίλου FCA ή σε άλλους επιχειρησιακούς μας συνεταίρους.

Όλα τα δικαιώματα στην παρούσα ιστοσελίδα και το περιεχόμενο αυτής ανήκουν στην ΒΕΛΜΑΡ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE) εκτός από αυτά τα οποία ανήκουν στον Επίσημο Διανομέα – Εισαγωγέα του αυτοκινήτου μου και κανένα δικαίωμα δεν μεταβιβάζεται σε εσάς. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ή μετάδοση οποιουδήποτε μέρους της παρούσας ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοαντιγραφικό, μαγνητοφωνικό ή άλλο, και η αποθήκευση σε οποιοδήποτε ανακτήσιμο σύστημα οποιασδήποτε φύσης, χωρίς την έγγραφη άδεια του δικαιούχου. Σχετική αίτηση θα πρέπει να απευθύνεται στη ΒΕΛΜΑΡ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE) οδός Βιλτανιώτη 31, 145 64 Κ. Κηφισιά, 210 6263500. Στοιχεία επικοινωνίας Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Βελμάρ (ΑUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ATEE) gdpr@velmar.gr. Επιτρέπεται μόνο να τυπώσετε, αντιγράψετε, κατεβάσετε ή προσωρινά αποθηκεύσετε αποσπάσματα από την παρούσα ιστοσελίδα χωρίς την προηγούμενη άδειά μας:

• Στην έκταση που απαιτείται προκειμένου να έχετε πρόσβαση και να επισκεφθείτε την παρούσα ιστοσελίδα με τον υπολογιστή σας,

• Στην έκταση που η παρούσα ιστοσελίδα σας παρέχει την δυνατότητα να κατεβάσετε πληροφορίες ή να τυπώσετε (όπως ταπετσαρία, screen savers, κλπ. από την ιστοσελίδα).

5. Όλα τα ονόματα, διακριτικά, λογότυπα και εικόνες που χαρακτηρίζουν τα οχήματα και όλα τα υπόλοιπα σήματα, διακριτικά σημεία, ονόματα προϊόντων, τίτλοι και λοιπά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που χρησιμοποιούνται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελούν σήματα, διακριτικά σημεία, ονόματα προϊόντων, τίτλοι και λοιπά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των αντίστοιχων δικαιούχων. Δεν χορηγείται από εμάς καμία απολύτως άδεια αναφορικά με τη χρήση των ανωτέρω και τυχόν χρήση αυτών μπορεί να συνιστά παράβαση των δικαιωμάτων των αντίστοιχων δικαιούχων.

Τα FIAT, 500, Alfa Romeo, Abarth, FIAT Professional είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου FCA Italy S.p.A. Τα λογότυπα Jeep®, Mopar®  είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της εταιρείας FCA US LLC

Περιορισμός της ευθύνης μας:

6. Δεν εγγυόμαστε ότι η παρούσα ιστοσελίδα θα λειτουργεί χωρίς διακοπές ή σφάλματα, ούτε ότι θα είναι ελεύθερη από ιούς υπολογιστών ή άλλες ζημιογόνες εφαρμογές. Δεν θα φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση που η παρούσα ιστοσελίδα για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι διαθέσιμη οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

7. Παρέχουμε την παρούσα ιστοσελίδα «όπως έχει και βρίσκεται» και δεν παρέχουμε οποιαδήποτε εγγύηση αναφορικά με την παρούσα ιστοσελίδα ή το περιεχόμενό της, αποποιούμαστε δε οποιαδήποτε εγγύηση ή άλλη σχετική δήλωση. Επιπρόσθετα, δεν παρέχουμε οποιαδήποτε εγγύηση αναφορικά με την ακρίβεια, την πληρότητα ή την καταλληλότητα για οποιονδήποτε σκοπό των πληροφοριών και των σχετικών γραφημάτων που δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα μπορεί να μην είναι πρόσφατες κατά τον χρόνο που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα ή να περιλαμβάνουν τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά σφάλματα. Ωστόσο δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη από τέτοιες τυχόν ανακρίβειες ή σφάλματα στην έκταση που αυτό επιτρέπεται από τον νόμο και υπό τον όρο του όρου 9 κατωτέρω.

8. Λόγω τεχνικών περιορισμών, τα χρώματα των αυτοκινήτων που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα, μπορεί να διαφέρουν από τα πραγματικά χρώματα των αυτοκινήτων.

9. Ούτε εμείς, ούτε οι διευθυντές μας, υπάλληλοι και λοιποί εκπρόσωποί μας ευθυνόμαστε για τυχόν απώλεια ή ζημία που απορρέει ή συνδέεται με την χρήση της παρούσα ιστοσελίδας. Ο παρόν περιορισμός της ευθύνης μας είναι ευρύς και πλήρης και περιλαμβάνει (με την επιφύλαξη του όρου 10 κατωτέρω) κάθε ζημία οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένης (χωρίς περιορισμό) αποζημίωσης, άμεσης, έμμεσης ή επακόλουθης ζημίας, απώλεια δεδομένων, απώλεια εισοδήματος ή κέρδους, απώλεια ή ζημία περιουσιακή και απαιτήσεις τρίτων.

10. Οι περιορισμοί και οι εξαιρέσεις που αναφέρονται στους όρους 7, 8 και 9 ανωτέρω δεν στοχεύουν στον περιορισμό των δικαιωμάτων που μπορεί να έχετε ως καταναλωτής σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο ή άλλα δικαιώματά σας, τα οποία δεν μπορούν να περιοριστούν, όπως δεν μπορεί να αποκλεισθεί ή να περιοριστεί η ευθύνη μας έναντι σας σε περίπτωση ζημίας οφειλόμενης σε βαρεία αμέλειά μας, ή σε βαρεία αμέλεια των υπαλλήλων ή συνεργατών μας.

Όροι αγοράς:

12. Τα προϊόντα προς πώληση μπορεί να διαφέρουν από τα προϊόντα που περιγράφονται ή παρουσιάζονται στην παρούσα ιστοσελίδα λόγω μεταγενέστερων αλλαγών κατά την παραγωγή ως προς τις προδιαγραφές, τα συστατικά ή τον τόπο κατασκευής. Επομένως, το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας δεν πρέπει να λαμβάνεται ως εγγύηση για την τρέχουσα διαθεσιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών, όπως περιγράφονται, ή για τα προϊόντα αυτά, όπως προσφέρονται στην πραγματικότητα προς πώληση. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να κάνουμε αλλαγές οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση, στην τιμή, τα χρώματα, τα υλικά, τον εξοπλισμό, τις προδιαγραφές και τα μοντέλα, καθώς επίσης και να διακόψουμε την παραγωγή ή διάθεση οποιουδήποτε μοντέλου.

Τροποποιήσεις:

13. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να τροποποιήσουμε τους όρους αυτούς καθώς και οποιουσδήποτε άλλους όρους που αναγράφονται στην παρούσα ιστοσελίδα οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση με ανάρτηση των τροποποιημένων όρων στην παρούσα ιστοσελίδα, και οι τροποποιήσεις αυτές θα ισχύουν άμεσα με την ανάρτησή τους στην παρούσα ιστοσελίδα. Η συνεχιζόμενη από εσάς χρήση και πρόσβαση στην παρούσα ιστοσελίδα θα θεωρείται αποδοχή από εσάς των τροποποιημένων όρων.

14. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να διακόψουμε ή να τροποποιήσουμε τις υπηρεσίες ή/και τις πληροφορίες που παρέχουμε στην παρούσα ιστοσελίδα χωρίς προειδοποίηση.

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δικαιοδοσία:

15. Οι παρόντες όροι για την χρήση της ιστοσελίδας και οποιαδήποτε σύμβαση με εμάς για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών που απορρέει από την εν λόγω χρήση θα ερμηνεύεται και θα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και τα Δικαστήρια των Αθηνών θα έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία να επιλύσουν οποιαδήποτε μεταξύ μας διαφορά. Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα, εγγυάστε ότι όλα τα δεδομένα που δίνετε είναι ακριβή.

16. Σε περίπτωση που μέρος των παρόντων όρων δεν μπορεί να εκτελεστεί (περιλαμβανομένης οποιασδήποτε διάταξης, όπου περιορίζουμε την ευθύνη μας έναντι σας), δεν θα επηρεάζεται η εκτελεστότητα οποιουδήποτε άλλου μέρους των παρόντων όρων.

Πολιτική Απορρήτου και Cookies

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του παρόντος δικτυακού τόπου διέπεται από τους κατωτέρω όρους, από τις σχετικές διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ισχύει, ν. 3471/2006 κ.λπ.) καθώς και από τις σχετικές αποφάσεις, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται δια του παρόντος δικτυακού τόπου είναι η εταιρεία με την επωνυμία Βελμάρ (ΑUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ATEE) με έδρα στη Βιλτανιώτη 31, Κ.Κηφισιά, (εφεξής η «Εταιρεία») με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106263500. Στοιχεία επικοινωνίας Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Βελμάρ (ΑUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ATEE) gdpr@velmar.gr.

2. Γενικοί Όροι Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απόρρητη και η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα ευλόγως απαραίτητα τεχνικά και λοιπά μέσα για τη διασφάλιση του απόρρητου χαρακτήρα της επεξεργασίας αυτής. Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο, κατά περίπτωση και ανάλογα με το σκοπό επεξεργασίας, προσωπικό της Εταιρείας ή /και το προσωπικό τρίτων εταιρειών, εκτελούντων την επεξεργασία, με τις οποίες έχει συμβληθεί η Εταιρεία και επεξεργάζονται τα δεδομένα για λογαριασμό της, υπό τον όρο τήρησης των υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας που περιλαμβάνονται στις σχετικές συμβάσεις.

3. Σκοπός της Επεξεργασίας

Σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία συλλέγονται δια του παρόντος δικτυακού τόπου είναι ο εξής: Α. Αναφορικά με προσωπικά σας δεδομένα που διαβιβάζονται από εσάς στην Εταιρεία για να λάβετε προσφορά για συγκεκριμένο όχημα, να πραγματοποιήσετε test drive, να κλείσετε ραντεβού για service, να λάβετε το newsletter της Εταιρείας ή τέλος για να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για οποιοδήποτε άλλο λόγο, σκοπός της επεξεργασίας είναι, κατά περίπτωση, η ικανοποίηση οποιουδήποτε σχετικού αιτήματός σας, η αποστολή του newsletter ή αποστολή απάντησης σε εσάς αναφορικά με τα ερωτήματα/ παράπονα/ σχόλιά σας. Β. Αναφορικά με τα ανωτέρω δεδομένα σας, στο βαθμό που αυτά έχουν συλλεγεί από προηγούμενη συναλλακτική σχέση (π.χ. «Test drive», «Ραντεβού για service», «Ζητήστε προσφορά»), περαιτέρω σκοπός της επεξεργασίας τους είναι η απευθείας προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών της Εταιρείας ή η εξυπηρέτηση παρόμοιων σκοπών, για τα οποία, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων και τις σχετικές αποφάσεις, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δεν απαιτείται η λήψη της συγκατάθεσή σας.

4. Αποδέκτες των Δεδομένων

Αποδέκτες των δεδομένων: (α) Για στοιχεία που υποχρεούται ή δικαιούται η Εταιρεία να ανακοινώνει βάσει σύμβασης, νομοθετήματος, δικαστικής και κανονιστικής αποφάσεως: δημόσιες και ανεξάρτητες διοικητικές αρχές, δικαστικές αρχές καθώς και δημόσιοι λειτουργοί και (β) Για όλα τα αναγκαία για την επίτευξη κάθε συγκεκριμένου σκοπού επεξεργασίας στοιχεία: η Διοίκηση και οι εκάστοτε σχετικές υπηρεσίες της Εταιρείας. Επιπλέον, πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα ενδέχεται να έχουν και τυχόν τρίτοι, εκτελούντες την επεξεργασία των δεδομένων, οι οποίοι ενεργούν για λογαριασμό του υπεύθυνου επεξεργασίας αναφορικά με την παροχή τεχνικών υπηρεσιών σχετικά με τη λειτουργία του διαδικτυακού τόπου. Η Εταιρεία δε θα αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα, φυσικά ή νομικά, πρόσωπα, προσωπικά σας δεδομένα, πλην των περιπτώσεων που αναφέρονται ανωτέρω.

5. Δικαιώματα Πρόσβασης και Αντίρρησης

Ως υποκείμενα προσωπικών δεδομένων έχετε το δικαίωμα: (α) να γνωρίζετε εάν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία (δικαίωμα πρόσβασης, άρθρο 12 ν. 2472/1997) και (β) να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, ρητώς συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας να αιτηθείτε διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων (δικαίωμα αντίρρησης, άρθρο 13 ν. 2472/1997). Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων σας πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε με την «Βελμάρ ΑΕΒΕ».

6. Ειδικοί Σύνδεσμοι

Οποιαδήποτε τυχόν διασύνδεση του παρόντος δικτυακού τόπου μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) με οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο δεν συνεπάγεται την εκ μέρους της Εταιρείας ανάληψη οποιασδήποτε ευθύνης για την πολιτική που ακολουθείται στο δικτυακό αυτό τόπο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

7. Τροποποίηση των παρόντων όρων

Η Εταιρεία δύναται να προβαίνει οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παρόντων όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων, στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, κάθε δε τροποποίηση θα ισχύει από την εισαγωγή της στον παρόντα δικτυακό τόπο.

8. Cookies

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την πολιτική χρήσης Cookies